När man pratar om jackpott i casino världen, är det två olika typer av jackpottar man pratar om. Det är den vanliga jackpotten som alltid har en fast vinstsumma hela tiden. Sedan finns det den progressiva jackpotten. Denna typen av jackpott ökar hela tiden genom spelarna. Ju fler som spelar ju högre bli jackpotten, fram tills vinstkombinationen utlöser vinsten. När vinsterna har blivit utlösta i jackpottarna, börjar man om från noll igen (så att säga) eller för att ha en summa som utgångspunkt.

Andra typer av jackpottar

Det finns andra spel också som har jackpottar. Allt från jackpott på lotto eller V75 till eurojackpot. Men vad är jackpotten på eurojackpot egentligen? Eurojackpott är något som spelas över hela Europa och är ett lotteri där det finns chansen att vinna jackpotten som är minst på 10 miljoner euros.

Dragningarna sker varje fredag i Helsingfors och för att få högsta vinsten är att pricka in fem rätt av de 50 nummer det finns att välja mellan. Plus två nummer som du har utsett till stjärnnummer från de tio nummer du kan utgå från. Det finns tolv olika vinstnivåer beroende på antalet rätt du har fått på din Eurojackpot rad.

Vad är bra med en jackpott?

När du spelar på någon typ av spel är målet att vinna pengar och då gärna en jackpott. En jackpott innebär oftast att det rör sig om mycket pengar. Alla vet om man har mycket pengar är det många drömmar som kan uppfyllas. Drömmarna är lika många som det är individer som spelar. Det kan vara allt från att bli skuldfri och slippa vända på varje krona. Till att få köpa något man alltid har drömt om, den där sportbilen, yachten eller huset som man har trånat efter.

Det finns många jackpottar

Vilken jackpott som spelarna längtar och önskar att vinna, hänger helt hållet på tycke och smak. Vilken typ av spänning som spelare vill har och så vidare. Det finns många jackpottar att välja mellan så det lär inte vara så svårt att välja egentligen och finns för alla typer av spelare. För de spelare som vill satsa stort till de spelare som vill satsa lite mindre. Men något som alla jackpottar har gemensamt är att de är alltid lika eftertraktade av spelarna.